Gauges not working - Suzuki GSX-R Motorcycle Forums Gixxer.com

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 07-26-2014, 06:35 PM Thread Starter
Squid
 
03_Gixxer's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Columbia, South Carolina
Motorcycle: K3 Suzuki GSX-R 1000
Posts: 11
Gauges not working

Hey guys. I have a K9 1K and the odometer water temp and gear indicator gauges don't work. It's not the cluster itself cause I tried another with the same results. Also the mode buttons don't work either. I've searched but found nothing. Any help is appreciated. Thanks.

Sent from Motorcycle.com App
03_Gixxer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 07-26-2014, 08:40 PM
!##NULL##!
 
Join Date: Aug 2010
Location: Melbourne, Australia
Motorcycle: K1 1000, K7 750
Posts: 3,858
Re: Gauges not working

Odometer or speedometer? If it's odometer then you have another problem with the cluster.

But you must be talking speedometer, since you tried another cluster with the same result.

The secondary wiring harness plug to the main wiring harness plug plug and cluster plug are your likely culprits.
kwaka10r is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 07-31-2014, 01:33 PM Thread Starter
Squid
 
03_Gixxer's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Columbia, South Carolina
Motorcycle: K3 Suzuki GSX-R 1000
Posts: 11
Re: Gauges not working

No its the odometer coolant temp and gear indicator. The speedo works fine.

Sent from Motorcycle.com App
03_Gixxer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki GSX-R Motorcycle Forums Gixxer.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome