10A fuse blowing : Suzuki GSX-R Motorcycle Forums: Gixxer.com
» Insurance
» Suzuki GSX-R Prices
» Sponsors
Go Back   Suzuki GSX-R Motorcycle Forums Gixxer.com > Gixxer Forums > GSX-R600 / GSX-R750 General forum > 06-07 GSX-R600/750

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-18-2012, 07:35 PM   #1
cirsory
Novice
 
cirsory's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: OKC
Motorcycle: 06 600 track
Posts: 81
10A fuse blowing

I am working on a wrecked bike converting it to a track bike. Its not starting now after I worked on some electrical things.
First I removed all the pins out of the connector on the main harness that goes to the headlight harness. The connector was busted from a wreck and I am going to hardwire the headlight harness to it. But for now all the wires are separated and not touching the frame.
Second I pulled the spark plugs cleaned and reinstalled them.
Third and I think this is somehow where the problem lies is that I did a quick clutch bypass to remove the left pod. I put the b/w and b/y wires together.
As soon as i connect power it blows the ignition fuse and the fuel pump wont prime. If I unattach the b/w b/y wires everything works up until I push the starter which obviously doesnt do anything.
Any insight? I am thinking a grounded wire somewhere I am missing.
cirsory is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-18-2012, 07:40 PM   #2
MacBayne
hand-eye coordinator
 
MacBayne's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Edmonton AB
Motorcycle: K6-600
Posts: 5,397
Re: 10A fuse blowing

i would reinstall the clutch switch. lots of guys have had issues caused by taking it off. have you disassembled the button cluster on the throttle side? there may be something with the kill switch.
MacBayne is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2012, 07:42 PM   #3
cirsory
Novice
 
cirsory's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: OKC
Motorcycle: 06 600 track
Posts: 81
Re: 10A fuse blowing

nevermind, its working now.
cirsory is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2012, 07:58 PM   #4
MacBayne
hand-eye coordinator
 
MacBayne's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Edmonton AB
Motorcycle: K6-600
Posts: 5,397
Re: 10A fuse blowing

what was the fix?
MacBayne is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2012, 08:24 PM   #5
cirsory
Novice
 
cirsory's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: OKC
Motorcycle: 06 600 track
Posts: 81
Re: 10A fuse blowing

not entirely sure but i think that the jumper cable was grounding on the frame. I am using jumper cable to the battery for now until I get everything situated.
stupid of me lol.
cirsory is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 10:26 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2008 2013 Gixxer.com
Motorcycle News, Videos and Reviews
Honda Grom Forum Harley Davidson Forum Honda 600RR Kawasaki Forum Yamaha R6 Forum Yamaha FZ-09 Forum
1199 Panigale Forum Roadglide Forum Honda CBR1000 Forum Vulcan Forum Yamaha R1 Forum Yamaha R3 Forum
Ducati Monster Forum Harley Forums Honda CBR250R Forum ZX10R Forum Star Raider Forum Yamaha Viking Forum
Suzuki GSXR Forum V-Rod Forums Honda Shadow Forum Kawasaki Motorcycle Forum Star Warrior Forum KTM Duke 390 Forum
SV650 Forum BMW S1000RR Forum Honda Fury Forum Kawasaki Versys Forum Drag Racing Forum Ducati 899 Panigale Forum
Suzuki V-Strom BMW K1600 Triumph Forum Victory Forums Sportbikes BMW NineT Forum
Volusia Forum BMW F800 Forum Triumph 675 Forum MV Agusta Forum HD Street Forum Suzuki GW250 Forum
Yamaha Motorcycles Victory Gunner Forum Honda Vultus Forum HD LiveWire Forum Ninja H2 Forum Ducati Scrambler Forum