10A fuse blowing - Suzuki GSX-R Motorcycle Forums Gixxer.com
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 11-18-2012, 07:35 PM Thread Starter
Novice
 
cirsory's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: OKC
Motorcycle: 06 600 track
Posts: 81
10A fuse blowing

I am working on a wrecked bike converting it to a track bike. Its not starting now after I worked on some electrical things.
First I removed all the pins out of the connector on the main harness that goes to the headlight harness. The connector was busted from a wreck and I am going to hardwire the headlight harness to it. But for now all the wires are separated and not touching the frame.
Second I pulled the spark plugs cleaned and reinstalled them.
Third and I think this is somehow where the problem lies is that I did a quick clutch bypass to remove the left pod. I put the b/w and b/y wires together.
As soon as i connect power it blows the ignition fuse and the fuel pump wont prime. If I unattach the b/w b/y wires everything works up until I push the starter which obviously doesnt do anything.
Any insight? I am thinking a grounded wire somewhere I am missing.
cirsory is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 11-18-2012, 07:40 PM
hand-eye coordinator
 
MacBayne's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Edmonton AB
Motorcycle: K6-600
Posts: 5,446
Re: 10A fuse blowing

i would reinstall the clutch switch. lots of guys have had issues caused by taking it off. have you disassembled the button cluster on the throttle side? there may be something with the kill switch.
MacBayne is online now  
post #3 of 5 (permalink) Old 11-18-2012, 07:42 PM Thread Starter
Novice
 
cirsory's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: OKC
Motorcycle: 06 600 track
Posts: 81
Re: 10A fuse blowing

nevermind, its working now.
cirsory is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 11-18-2012, 07:58 PM
hand-eye coordinator
 
MacBayne's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Edmonton AB
Motorcycle: K6-600
Posts: 5,446
Re: 10A fuse blowing

what was the fix?
MacBayne is online now  
post #5 of 5 (permalink) Old 11-18-2012, 08:24 PM Thread Starter
Novice
 
cirsory's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: OKC
Motorcycle: 06 600 track
Posts: 81
Re: 10A fuse blowing

not entirely sure but i think that the jumper cable was grounding on the frame. I am using jumper cable to the battery for now until I get everything situated.
stupid of me lol.
cirsory is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki GSX-R Motorcycle Forums Gixxer.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome